Till odgovorio na kritike nezadovoljnih fanova i boraca

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2018 17:39h Autor:

Darren Till

UFC je planirao u rujnu upariti prvaka Tyrona Woodleyja i Colbyja Covingtona, ali se sada već bivši vlasnik privremenog pojasa podvrgnuo operaciji nosa zbog koje nije mogao biti spreman za planirani datum.

Promocija je u tom trenutku odlučila kako je Woodley predugo bez obrane pojasa (posljednji put prije godinu dana protiv Demiana Maie) pa je rješenje pronašla u ukidanju Covingtonove privremene titule i samim time postavljanjem Darrena Tilla kao prvog izazivača i idućeg protivnika za ‘The Chosen Onea’.

Ta je odluka navukla bijes dobrog dijela MMA fanova, ali i boraca koji najviše kritiziraju taj potez zbog činjenice da je Till ‘pao vagu’ uoči svog posljednjeg meča protiv Stephena Thompsona.

“Što hoćete od mene? Da samo kažem – ‘NE? Dana, ne želim tu priliku, daj je nekom drugom”, odgovorio je Till na kritike u razgovoru za MMAnytt pa nastavio:

“Ako mi Dana nudi borbu za pojas ja to neću odbiti. MMA fanovi su sjajni, ali opet znaju biti preoštri u isto vrijeme. Ne samo oni, već i borci općenito. Svi pričaju o mojoj težini kao da ju nikad nisam postigao za vaganje. No sad se jedva čekam vratiti, proći vagu i postati novim prvakom”, poručio je mladi Britanac kritičarima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI