Till i Dalby zasluženo borba večeri, napokon bonus za Seerya

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2015 10:54h Autor:

Neil Seery

Četvero boraca su nakon dublinskog eventa bogatiji za 50.000 dolara. To su Nicolas Dalby, Darren Till, Tom Breese i Neil Seery, koji je napokon dobio bonus, nakon što mu je nekoliko puta izmakao za dlaku.

Bonus za borbu večeri nije trebao biti upitan, no mora se priznati kako su sudionici glavne borbe, Louis Smolka i Paddy Holohan također priuštili pravu akciju. Ipak, ono što su prikazali Till i Dalby je bilo nevjerojatno, a na kraju su donesene dvije prave odluke. Prva je sudačka, koji su odlučili za neodlučen ishod, kojim oba borca ostaju neporaženi, a druga je UFC-ova, koji ih je nagradio s 50.000 dolara.

Tom Breese također ima dva razloga za zadovoljstvo. Prvi je što je pred njegovom publikom nokautirao Cathala Pendreda,a drugi je što je i on postao vlasnik 50.000 dolara. Riječ je o još jednom neporaženom borcu, članu kanadskog Tristara.

A nakon što je par puta ostao bez bonusa za borbu večeru, gdje se najbolje sjećamo fantastične borbe protiv Brada Picketta, 50.000 dolara bonusa je pripalo "junaku radničke klase", Neilu Seeryu. Njegovo gušenje protiv Johna Delos Reyesa ovom je ocu četvero djece donijelo izuzetno vrijednih 50.000 dolara, i to dan prije 15. rođendana njegove najstarije kćeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI