Thomson: Što su borci teži, to su lošiji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2014 13:43h Autor:

Josh Thomson

Josh Thomson koji je nedavno čak najavljivao i da bi mogao okončati svoju karijeru ovih je dana izašao u javnost sa zanimljivom izjavom koja se sigurno neće svidjeti svim onim borcima koji nastupaju u srednjoj, poluteškoj i teškoj kategoriji.

Nekadašnji izazivač Strikeforceovog prvaka u lakoj kategoriji zasad u UFC-u ima tek skor 1-1, ali unatoč tome može se po pohvaliti prilično dobrom pozicijom s obzirom na to da zauzima čak treće mjesto na UFC-ovoj ljestvici boraca do 70 kilograma.

"Onog trenutka kad borci odluče nastupati u težim kategorijama, pogotovo u onima od 84 do 120 kilograma, počinju pokazivati svoje slabosti. Što je borac teži, to je zapravo lošiji. U takvim kategorijama borci su uglavnom dobri u jednom ili najviše dva područja, ne postoji potpuno kompletan borac koji je jednako dobar u svim segmentima", smatra Josh.

"Kad je u pitanu laka kategorija i sve one ispod toga, treba imati puno sreće i znanja da bi se došlo do pobjede prekidom, jer su uglavnom borci izuzetno dobro potkovani u svemu. Georges St-Pierre je dugo vremena bio na vrhu upravo iz razloga jer je kompletan borac i uvijek je bio u dobroj formi. Sad je to slučaj s Roryjem MacDonaldom. Takve borce je izuzetno teško pobijediti", rekao je Thomson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI