Thomas Almeida: Faber ili Caraway bi bili protivnici po mjeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2015 17:36h Autor:

Thomas Almeida

Jedan od najimpresivnijih UFC boraca u 2015. bio je Thomas Almeida. Mladi Brazilac je došao do tri pobjede prekidom, a svaku je začinio bonusom te se našao u samom vrhu bantam kategorije.

Također, Almeida je na UFC 194 eventu sjedio vrlo blizu kavezu, u društvu boraca kao što su TJ Dillashaw i Dominick Cruz, koji će se idući mjesec boriti za naslov prvaka u bantam kategoriji, kategoriji kojoj pripada i Almeida.

“To mi je samo pokazalo koliko poštovanja UFC ima prema meni te naravno da me to motivira da radim još bolje nego što sam radio do sada”, prokomentirao je Thomas.

Do sad je u UFC-u nastupio četiri puta, a za svaki nastup je nagrađen bonusom. Debi borba protiv Tima Gormana bila je borba večeri, dok je tri ovogodišnje obilježio bonus za izvedbu večeri. 200.000 dolara je sjajan novac, posebno za mladog borca koji je do tad živio skromno. Almeida nije dao da ga pokvari.

“Nisam trošio ništa od tog novca. Ono što sam i potrošio je bilo na to da ulažem u sebe, svoj trening i suplemente, odnosno u sve ono što je potrebno kako bih postao prvak”, objasnio je gdje se nalazi njegova dosadašnja zarada.

Sa šestog mjesta UFC ljestvice može gledati samo prema naprijed te i sam kaže da ga više ne zanimaju borba protiv manje poznatih ili slabije rangiranih boraca. Zna koga i što želi, a do kraja iduće godine se vidi kao izazivača za titulu.

“Svakako se želim boriti protiv nekoga tko je bolje rangiran od mene ili tko je poznatiji borac, zvijezda organizacije. Urijah Faber ili Bryan Caraway bili bi protivnici po mjeri i sigurno ne bih odbio borbu protiv nekoga od njih dvojice”, iznio je svoje želje ovaj mladi i do sada neporaženi borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI