Thomas Almeida dobio slabo poznatog protivnika za svoj idući nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 21:46h Autor:

Thomas Almeida

Poznata je sunaslovna borba UFC Fight Night 100 eventa u Brazilu, a u njoj će nastupiti Thomas Almeida. Ipak, iznenađujuće je ime njegovog protivnika, a to je slabo poznati Albert Morales.

25-godišnji Almeida je u 2016. godinu ušao kao najveći talent bantam kategorije. Imao je skor 21-0, uz 19 pobjeda prekidom, a u sve svoje četiri UFC borbe je zaradio i bonus. Tako je došao do svoje prve glavne borbe, no svibanj i Las Vegas neće po dobrome pamtiti. Ušao je previše samouvjereno te je završio nokautiran od Codya Garbrandta. Nakon te borbe uzeo je malu pauzu te se sad spreman vratiti. Taj ga je poraz ujedno bacio na 11. mjesto ljestvice do 61.5 kilogram.

No, UFC mu nije dao protivnika kakav se očekivao, nego će Almeida umjesto toga imati priliku vratiti se na pobjednički put protiv malo poznatog Alberta Moralesa. Riječ je o Almeidinom vršnjaku iz Meksika, koji je u svibnju debitirao u UFC-u, a njegova borba protiv Alejandra Pereza završila je bez pobjednika. Tako je njegov profesionalni skor trenutno 6-0-1, a zanimljivo je kako je, unatoč tako malom broju borbu, već nastupao u Bellatoru, WSOF-u i RFA promociji.

UFC Fight Night 100 se održava 19. studenog, a glavna je borba ona između Ryana Badera i Antonia Rogeria Nogueire.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI