Thomas Almeida dobio novi izazov u Anthonyu Birchaku

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2015 21:14h Autor:

Trenutno najpotentiji mladi UFC borac, Thomas Almeida, saznao je tko mu je idući protivnik unutar elitne organizacije. Bit će to Anthony Birchak, a s njim će se susreti u studenom, na domaćem terenu, odnosno na Fight nightu u Brazilu.

Nakon tri sjajne i uvjerljive pobjede unutar UFC-a, kojima je došao do profesionalnog skora 20-0, Thomas Almeida ima novog protivnika. Bit će to Anthony Birchak, a borba će se održati na Fight Nightu 77, 7. studenog u Brazilu, odnosno gradu Sao Paolu.

24-godišnji Almeida, koji nastupa u bantam kategoriji, je trenutno najpotentniji mladi borac na cijelom UFC roster. Ovaj Brazilac je 19 od svojih 20 pobjeda ostvario prekidom, od toga čak 16 u prvoj rundi, što je nevjerojatno za jednog borca bantam kategorije. Jedini koji je s njim dočekao odluku sudaca bio je Tim Gorman, i to u Almeidinog UFC debiju, a tad su oba borca nagrađena bonusom za borbu večeri. Nakon toga je Almeida prekidima savladao Yvessa Jabouina te posljednje Brada Picketta te je oba puta također dobio financijski bonus za najbolju izvedbu.

Anthony Birchak je u UFC-u debitirao porazom od Iana Entwistlea, no ove godine je sve iznenadio nokautiravši Joea Sota, bivšeg izazivača, u prvoj rundi. Tako je dobio priliku sastati se protiv Almeide, no činjenica je kako je u startu on u ovoj borbi veliki autsajder.

UFC fight Night 77, na kojem će se borba održati, predvode Vitor Belfort i Dan Henderson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI