Thiago Tavares: Conor se neće boriti s Aldom jer će ga pobijediti Siver!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2015 21:00h Autor:

Thiago Tavares

Conor McGregor će se boriti s Joseom Aldom ako 18. siječnja, na UFC Fight Nightu 59, pobijedi Dennisa Sivera, ali kolega iz perolake kategorije Thiago Tavares smatra kako do borbe McGregor-Aldo neće doći jer će Siver pobijediti Irca.

35-godišnji Siver je pod UFC-om ostvario 11 pobjeda, 6 poraza i 1 NC, dok je McGregor u istoj promociji nanizao četiri pobjede.

"Prvo, mislim da Conor nije zaslužio boriti se za pojas prvaka", rekao je Tavares za MMAFighting.com. "Neki drugi borci to zaslužuju više od njega. Vjerujem da Frankie Edgar zaslužuje još jedan title shot. Dobro bi odradio borbu i ima šanse za pobjedu."

Tavares smatra da McGregorov savršeni UFC skor neće više biti tako savršen ako Joe Silva upari Irca s nekim hrvačem.

"Dobar je udarač, ali nije pokazao više od toga. Nikad ga nisu uparili s nekim hrvačem. Na primjer, Nik Lentz bi pobijedio Conora. Kladio bih se na to. U stvari, mislim da će ga Dennis Siver pobijediti", rekao je Thiago.

Tavares je uspješno odradio svoj debi u perolakoj diviziji, prisilivši RNC-om Robbieja Peralta na tapkanje u prvoj rundi, a sljedeći mu je protivnik Nik Lentz na UFC Fight Nightu 60.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI