Thiago Silva: Veri je vjerojatno pukao nokat i zato je odustao od borbe

UFC 15.03.2012 09:12h Autor:

Brandon Vera, Steve Mazzagatti i Thiago Silva

Svijet je s radošću dočekao odluku UFC-a da ponovno spari Thiaga Silvu i Brendona Veru u povratničkom meču brazilskog borca nakon što mu je istekla suspenzija zbog pada na doping testu upravo nakon njihovog inicijalnog meča na UFC-u 125.

No, Vera se ozlijedio, a UFC mu je zamjenu našao u našem Igoru Pokrajcu. No, novo pretumbavanje parova Brazilca je gurnulo u meč protiv Šveđanina Gustafssona, a Pokrajca u dvoboj protiv Silvinog sunarodnjaka Maldonada.

U razgovoru za Sherdog, Silva je progovorio o razlozima zbog kojih je “pošao krivim putem” i zbog čega je na kraju platio visoku cijenu.

“Ozlijedio sam leđa 45 dana prije meča protiv Vere. Nakon što se nisam borio godinu dana, odlučio sam da se nikako ne smijem povući i iz ove borbe. Jedini način na koji sam mogao nastaviti s treninzima jest da primim injekcije u kičmu koje su sadržavale zabranjene supstance od strane Atletske Komisije Nevade. Također sam odlučio upotrijebiti kemikaliju koja bi trebala sakriti zabranjenu supstancu u mom urinu”, priznao je Silva u razgovoru za Sherdog.

Za Veru nema nikakve lijepe riječi jer, kako kaže, batine u prvom meču je primio kao “mala curica”.

“Mislim da je slomio nokat i da se zato povukao iz ovog dvoboja. Ponudili su mi Hrvata Pokrajca, a kada se Nogueira ozlijedio, onda sam premješten na Gustafssona. Ja ne biram svoje protivnike. Sretan sam što sam sada u glavnoj borbi večeri. Nisam se dugo borio, no vjerujem da sam na 100 posto. Uzbuđen sam i gladan pobjeda”, zaključuje Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI