Thiago Silva: Tri godine sam prebijao Bigfoota kao psića

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2013 06:51h Autor:

Thiago Silva

Iznimno velike tenzije vladaju proteklih nekoliko dana na relaciji između dva brazilska UFC-ova borca Antonia Silve i Thiaga Silve.

Podsjetimo, Bigfoot je izazvao Thiaga na borbu, iako je razlika u njihovoj kilaži otprilike oko 20-ak kilograma, možda čak i malo više te je zbog toga Antonio najavio kako će potražiti i liječničku pomoć ne bi li mogao spustiti kilažu, doći u polutešku kategoriju i onda napokon ući u oktogon s "mentalno bolesnom osobom", kako je nazvao Thiaga te pritom otkrio kako je on zapravo teškaš i inače ima oko 105 kilograma.

No, ni njegov prezimenjak nije mu ostao dužan, podsjetio je na trogodišnje razdoblje kad su zajedno trenirali u American Top Temu prije nego što je on nastavio svoju karijeru u dvorani Blackziliansa.

"Valjda je još uvijek tužan jer sam napustio American Top Team. Ukoliko se želi boriti protiv mene, nema problema, samo neka dođu u polutešku kategoriju. Borit ću se s njim kad god želi. Trenirali smo zajedno tri godine, pitajte ga kako je to izgledalo. Prebijao sam ga poput malog psića", rekao je Thiago.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI