Thiago Silva: Potratio sam tri godine života u American Top Teamu!

UFC 09.11.2012 08:26h Autor:

Thiago Silva

Thiago Silva nije baš biranim riječima pričao o American Top Teamu u kojem je bio prilično dugo trenirao, a sada je član Blackziliansa.

29-godišnji brazilski borac znatan dio svoje MMA karijere odradio je kao član American Top Teama, koji u posljednje vrijeme više ne predstavlja ono što bio po svom nazivu trebao, iako se definitivno i dalje radi o jednom izuzetno kvalitetnom kubu.

Neki novi stigli su na scenu, Blackziliansi privlače sve više kvalitetnih boraca, a njihov član nedavno je postao i Thiago Silva. "Moj je život potpuno krenuo na krivo kad sam postao član ATT-a. To nije dobar klub, mislim da sam samo potratio tri godine života bezveze. Njihovi treneri nemaju ništa previše za naučiti borce i drago mi je što sam pronašao novo mjesto na kojem mogu nastaviti svoju karijeri. Odluka o odlasku u ATT bila je moja i platio sam za to cijenu, sad se moram što prije vratiti u utrku", rekao je Thiago.

Ovog vikenda očekuje ga nastup u sunaslovnoj borbi večeri na UFC-ovoj priredbi u Makau, a s obzirom na neke lošije rezultate u posljednje vrijeme i jedan manji skandal oko doping testa, pobjeda mu je neophodna ukoliko želi ostati u organizaciji. Protivnik mu je Bugarin Stanislav Nedkov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI