"Thiago Silva nije napravio ništa strašno!"

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2014 09:24h Autor:

Thiago Silva

Florida je prije nekoliko dana mogla svjedočiti opsežnoj policijskoj akciji i u kojoj su bili angažirani čak i specijalci te helikopter, a sve kako bi se uhitio sad već bivši UFC-ov borac Thiago Silva koji je u kući zatočio svoju suprugu uz pomoć oružja.

Prije toga je i prijetio članovima jednog BJJ kluba u kojem je navodno trenirao i čovjek s kojim je Thiagova supruga u preljubu.

Zakoni su prilično oštri na Floridi u ovim slučajevima i prema pojedinim izvorima ne može dobiti manje od deset godina zatvorske kazne, a moguće je da će kazna biti i veća.

No, njegov odvjetnik ne smatra kako je Thiago napravio bilo kakav značajniji prekršaj te cijeli slučaj pokušava maksimalno minorizirati.

"Thiago nije nikad udario nekoga, nije podignuo ruku na nekoga ili stisnuo okidač pištolja. Nije učinio ništa nasilno. Nije izazvao policiju, ali njegovu su kuću nakon toga okružili specijalci, vjerovali su se da je bio zaključan i naoružan, što nije bila istina. Thiago nije bježao od policije, niti ih je namjeravao ikako napasti, on nije učinio ništa", smatra Scott Saulne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI