Thiago Alves se nakon Seula spušta u laku kategoriju!

UFC 11.11.2015 13:02h Autor:

Thiago

UFC veteran Thiago Alves nastupit će u glavnoj borbi večeri na UFC Fight Night 79 priredbi, 28. studenog u Seulu. Protivnik će mu biti Benson Henderson, inače borac u lakoj kategoriji u koju se i Alves planira spustiti.

"The Pitbull" je najavio kako će nakon borbe u Seulu okušati svoju sreću u lakoj kategoriji. Bivšem prvaku lake kategorije Hendersonu će nakon pobjede nad Brandonom Thatchom ovo biti drugi nastup u velteru i budući da je više građen za laku kaegoriju, Alves vidi ovu borbu kao sjajnu priliku da se testira prije spuštanja.

"Mislim da je to sjajna prilika. Moj plan je spustiti se u laku kategoriju nakon ove borbe i ovo će biti dobra proba da vidim kako se nosim s borcima iz lake kategorije. On je u samom vrhu lake kategorije, jedan je od najboljih boraca na svijetu, ali ja imam vještine i sposobnost da ga onesposobim i zaustavim. To je moj plan, doći ću u kavez, a on će imati kratku večer.

Ovo će biti moja zadnja borba u velteru i okušat ću svoju sreću u lakoj kategoriji", rekao je Alves.

Iako je UFC-ova laka divizija prepuna talenta, Alves će i dalje biti zanimljiv dodatak, ali prvo mora proći nimalo ugodnog Hendersona i njegovu poznatu čačkalicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI