Thiago Alves otpao iz glavne borbe korejskog eventa, Henderson će dobiti zamjenskog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2015 19:45h Autor:

Thiago Alves

Nakon što je korejski Fight Night ostao bez sunaslovne borbe, organizatori su se našli u problemima i oko glavne, nakon što je zbog ozljede otpao Thiago Alves. Ipak, Benson Henderson bi trebao dobiti zamjenskog protivnika te ostati u glavnoj borbi, a to bi mogao biti Jorge Masvidal.

Alves se zapravo vratio nakon teških ozljeda te je upisao dva nastupa ove godine. Prvo je savladao Jordana Meina te to povezao s prošlogodišnjom pobjedom nad Sethom Baszczynskim, no onda je doživio poraz od Carlosa Condita. Ovo mu je trebao biti treći ovogodišnji nastup i drugi po redu u glavnoj borbi, no za bivšeg izazivačica (s UFC 100 eventa) to ipak neće ići tako, nakon što je doživio novu ozljedu.

To stvarna probleme organizatorima, kojima je u glavnoj borbi ostao Benson Henderson. Bivši prvak lake kategorije je više puta, unatoč dogovorenoj seulskoj borbi, ponudio svoje uskakanje na neke borbe gdje su se ozljede događale, no UFC to nije dozvolio. Tako da ga nemaju namjeru izgubiti s ovog eventa, velikim dijelom upravo i zbog tog razloga te su se odlučili brzopotezno naći zamjenu.

Kako sada stvari stoje, to bi mogao biti Jorge Masvidal, koji se ne istom programu sastaje s domaćom zvijezdom, Dong Hyun Kimom. U tom bi slučaju bio potreban novi protivnik za Kima, ali event bi bio spašen atraktivnom glavnom borbom. Iako je Kim veća zvijezda od Masvidala, on nije kandidat za nastup protiv Hendersona, jer UFC ne bi htio spojiti dva, na neki način, domaća borca. Naime, Hendersona majka je rođena u Južnoj Koreji.

Sve bi se moglo znati već sutra, nakon što bude održan UFC 193 event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI