Thiago Alves otkazao subotnji nastup, Mike Perry odmah dobio novog protivnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.09.2017 17:38h Autor:

Mike Perry

Subotnji UFC Fight Night dobio je jednu promjenu. Thiago Alves je otkazao borbu protiv Mikea Perrya, no zamjena za njega brzo je pronađena.

U pitanju je sunaslovna borba eventa koji predvode Luke Rockhold i David Branch, a Brazilac iz American Top Teama je nastup otkazao bez objašnjenja koji je razlog. No, čini se kako je UFC bio spreman za slučaj takve situacije, budući da je Perry gotovo odmah dobio novog protivnika.

To je Alex Reyes, 29-godišnji borac skora 12-2, no s 12 pobjeda u nizu, budući da mu porazi dolaze iz njegove prve dvije borbe. Sve svoje pobjede ostvario je prekidom, a posljednje je nastupao u King of the Cage promociji, čiji je prvak lake kategorije. Njegov mlađi brat Dominick je i lipnju uspješno dobitirao u UFC-u, kao borac poluteške kategorije.

Perry (10-1, 3-1 UFC) je do sada slavio u tri od četiri svoje UFC borbe, a posljednji je nastup odradio posebno impresivno, kada je laktom nokautirao Jakea Ellenbergera, što je još uvijek jedan od najboljih UFC nokauta ove godine. Svih deset pobjeda u karijeri je ostvario nokautom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI