Theodorou protiv Kellya u Sydneyu, Elliott i Scoggins na UFC on FOX 26

UFC 08.09.2017 21:18h Autor:

Tim Elliott

Dva su UFC eventa danas dobila vrlo zanimljive borbe na svoj program. Na Fight Nightu u Sydneyu će se sastati Daniel Kelly i Elias Theodorou, dok će u prosincu snage odmjeriti dva sjajna borca muha kategorije, Tim Elliott i Justin Scoggins.

UFC Fight Night 121 je na rasporedu 19. studenog u Sydneyu, a riječ je o eventu kojeg predvode Mark Hunt i Marcin Tybura. Vjerojatno na glavnom programu će tamo svoje mjesto naći Daniel Kelly i Elias Theodorou, odnosno njihova međusobna borba. Riječ je o borcima proizašlim iz Ultimate Fighter sezone u kojoj su se sučelili australski i kanadski borci te o borcima podosta sličnog UFC puta.

39-godišnji četverostruki judo olimpijac Kelly (13-2, 6-2 UFC) je bio unutar niza od četiri pobjede, savladavši i bivšeg prvaka Rashada Evansa, no u svom je posljednjem nastupu brzo nokautiran od strane Dereka Brunsona. Theodorou (13-2, 5-2 UFC) je u svom posljednjem nastupu također poražen, sudačkom odlukom u vrlo neizvjesnoj borbi protiv Brada Tavaresa.

Jedna borba potvrđena je i za UFC on FOX 26, koji se 16. prosinca održava u Kanadi. Tamo će se sučeliti borci muha kategorije, Tim Elliot i Justin Scoggins. Elliota (14-8-1, 3-6 UFC) pamtimo kao pobjednika 24. sezone Ultimate Fightera, čime je izborio borbu za titulu protiv Demetriousa Johnsona, u kojoj je ostavio sjajan dojam i bio blizu pobjede u prvoj rundi, da bi kasnije pao i izgubio sudačkom odlukom. Nakon toga je savladao Louisa Smolku, no i doživio poraz prekidom u svojoj posljednjoj borbi. Tada ga je gušenjem savladao Ben Nguyen. Karijera Justina Scogginsa (11-4, 4-4 UFC) je obilježena s po dvije serije od dvije pobjede, na koje je vezao serije od dva poraza. Trenutno je unutar te negativne (posljednju pobjedu ima protiv Raya Borga) i nikako si ne smije dozvoliti poraz, jer mu je onda u opasnosti i ostanak u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI