Thatch prešao u borbu s Nelsonom, Pendred protiv Johna Howarda

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2015 17:55h Autor:

Brandon Thatch

UFC je riješio probleme koji su nastali nakon ozljede Johna Hathawaya, čime je on otpao s popisa borbi za UFC 189. Brandon Thatch, koji se prvobitno trebao boriti protiv Johna Howarda, tako će nastupiti na glavnom programu protiv Gunnara Nelsona, dok je Howardov novi protivnik Cathal Pendred.

Zapravo, može se reći kako je Pendred zamjena za Hathawaya, ali uz malo izmijenjene parove. Zanimljivo je kako je Thatch, klasični udarač koji se trebao boriti protiv borca istog tipa, odmah prihvatio borbu protiv Nelsona, čim mu je ponuđena. Tako će se ovaj eksplozivni borac sastati s jednim od najboljih grapplera svijeta, uz nadu da će uspjeti držati distancu i odraditi sličnu taktiku kao Rick Story, koji je Nelsona savladao u njegovoj posljednjoj borbi.

John Howard je tako dobio novog protivnika, no po skoru nimalo lakšeg. Cathal Pendred je na 4-0 u UFC-u, a posljednji nastup imao je prije deset dana. Ipak, unatoč skoru je izjavio kako je nezadovoljan svojim nastupima te da mora podići svoj nivo. Također, smatra da treba završavati borbe, što protiv Johna Howarda nije laka stvar. Naime, Doomsday u karijeri ima 11 poraza, ali samo četiri su bila prekidom.

Tako je riješeno prvo pitanje ovog eventa, dok je ono glavno, a to je pitanje Josea Alda, još uvijek širom otvoreno i ne zna se kad bi se moglo znati hoće li doći do najiščekivanije borbe godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI