Thales Leites: Završit ću Michaela Bispinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.06.2015 17:36h Autor:

Thales Leites

U njegovom novom napadu na vrh UFC-a, ispred Thalesa Leitesa naći će se Michael Bisping, a Brazilac je uvjeren kako će on biti još jedan na popisu boraca koje je on završio.

Preostalo je pet tjedana do eventa na kojem će Thales Leites (25-4, 10-3 u UFC-u) pokušati doći do šeste UFC pobjede u nizu, i to otkad se vratio u organizaciju nakon četiri godine nastupanja po manjim organizacijama. Bivši izazivač ovog je puta krenuo po nešto više, tj. želi postati UFC-ov prvak, a Bisping je iduća prepreka na tom putu i do sad možda i najozbiljnija.

No, Leites je drugačiji borac nego u svojoj prvoj UFC avanturi, kad je bio izvrstan jiu jitsu borac, no i rijetko što više od toga. Dvije od posljednje tri pobjede ostvario je nokautom, a onu posljednju, protiv Tima Boetscha, gušenjem, kojem je također prethodio udarac i knockdown. U Glasgowu namjera nastaviti niz pobjeda prekidom.

"Drago mi je što se borim protiv Michaela Bispinga. Agresivan je borac koji ide naprijed, a i zna dobro promovirati borbu. Obojica smo veterani, UFC borci od 2006. godine i ovo je borba koju sam još dosta ranije želio odraditi", objasnio je Leites koliko mu je dobra došla vijest da se bori protiv Bispinga.

Šesta pobjeda u nizu sigurno bi ga bacila u sam vrh, možda na jednu borbu od napada na titulu, gdje prošli put ipak nije imao odgovora na (prime time) Andersona Silvu.  Bisping je na kladionicama favorit, no Leitesa to ne brine. Kad se vratio u UFC rijetko tko je vjerovao da će napraviti ovo što je postigao u posljednje dvije godine.

"Kad uđemo u kavez, tamo smo samo on i ja. I kad se zatvore ta vrati, saznat ćemo tko je tu večer bolji borac. Ova borba je jednostavno savršena za mene. I on i ja ćemo se kretati prema naprijed i tražiti završetak borbe. Vidjet ćemo tko će biti bolji i tko će imati teže ruke, no uvjeren sam u svoju pobjedu. Bit će ili nokaut ili prisiljavanje na predaju, no ja ću slaviti. Recimo kako će to biti u drugoj rundi", prognozirao je Leites borbu.

Fight Night koji njih dvojica predvode na rasporedu je 18. srpnja u Glasgowu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI