Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Thales Leites: Aldo će u meču biti na 200%, Conor će kapitulirati u 3. rundi! (VIDEO) | Fight Site

Thales Leites: Aldo će u meču biti na 200%, Conor će kapitulirati u 3. rundi! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2015 23:10h Autor:

Jose Aldo

Thales Leites je timski kolega s UFC-ovim prvakom perolake divizije Joseom Aldom. Thales je otkrio kako napreduju pripreme za meč na UFC-u 189, gdje će Aldov naslov najboljeg napasti Conor McGregor.

Jose i Conor su odradili veoma napetu promotivnu turneju kroz 10 velegradove diljem svijeta. Irac je majstor za uvlačenje u glave svojim protivnicima, no, sudeći prema Leitesovim riječima, to ovoga puta nije slučaj.

"Jose izgleda odlično.", izjavio je Thales za Submission Radio. " Cijelo vrijeme izgleda odlično. Njegova mentalna igra je prejaka. Nevjerojatno je vidjeti kako je pun samopouzdanja. Nije bitno u kakvoj poziciji se nalazi dok trenira, samopouzdanje mu je uvijek na nivou. Svi znaju njegov način borbe, a njegov plan za borbu je odličan. Jednostavno odličan."

Leites očekuje kako će Aldo u meču biti najbolji do sad i da će potući sve McGregorove izjave koje je rekao o njemu.

"Da, ovaj meč će biti izvrstan. Vidjet ćemo. Jose je spreman na sve. Kao što sam i rekao, njegova mentalna igra je savršena, kao i njegova snaga. Znate da fizički izgleda savršeno. Sada je na 100%, a u meču će biti na 200%. Aldo će biti vatren."

Thales prognozira Conorevu kapitulaciju u 3. rundi.

"Treća runda. U prvoj rundi će ispitivati snage, a stvari će postati agresivnije nakon prve runde. Naravno, svašta se može dogoditi tijekom prve runde. Čak i dok se iskušavaju protivnikove snage. Conor cijelo vrijeme ide prema naprijed, ali zasigurno će primiti veliki udarac ako se puno približi.", objasnio je Leites.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI