Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Teorija zavjere: UFC 151 je namjerno odgođen zbog očajno loše prodaje ulaznica | Fight Site

Teorija zavjere: UFC 151 je namjerno odgođen zbog očajno loše prodaje ulaznica

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2012 10:06h Autor:

UFC logo

Među MMA fanovima proširila se priča da je UFC namjerno odgodio cijelu priredbu koja se trebala održati tijekom nadolazećeg vikenda zbog iznimno loše pretprodaje ulaznica.

Posljednjih nekoliko dana među MMA fanovima vodi se velika rasprava je li UFC zaista morao otkazati svoju 151 priredbu zbog Jonesovog odbijanja da se bori protiv Chaela Sonnena ili se moglo pronaći i neko drukčije rješenje i priredbu ipak održati.

Brojna nagađanja samo su dobila dodatno na snazi kad je otkriveno da se Henderson ozlijedio još početkom mjeseca, pa ne čudi što je informacija o mogućem otkazivanju meča najprije zaživjela na Twitteru, a tek je onda idućeg dana dobila i potvrdu iz UFC-a. No, sad se pojavio još jedan razlog zbog kojeg je možda cijela priredba u Mandalay Bayju otkazana.

Korisnik Twittera pod nazivom "FrontRowBrian" otkrio je da je za UFC 151 u pretprodaji prodano svega tri tisuće ulaznica, što je zaista iznimno loša brojka, pogotovo kad se uzme u obzir da je kapacitet dvorane približno 13 tisuća mjesta i sumnja kako je to zapravo pravi razlog što se UFC nije ni potrudio previše te odlučio na zaista iznenađujući potez o otkazivanju cijele priredbe. Te informacije prenijeli su također i neki MMA mediji.

Isti korisnik također navodi da je za UFC 152 u Torontu prodano u pretprodaji već devet tisuća ulaznica, pa bi se preostalih šest tisuća trebalo prodati bez problema, pogotovo sad nakon što je borba Jonesa prebačena tamo.

Cijena ulaznica za UFC 152 kreće se od 73,5 dolara pa sve do 582 dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI