"Teško bi bilo prodati Andersonu revanš protiv Belforta" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2013 09:53h Autor:

Belfort VS Anderson

Anderson Silva već je danima neizostavna tema brojnih MMA medija. Ogroman broj vijesti o sjajnom brazilskom MMA borcu ipak i dalje nastavlja rasti, a za to se, između ostalih, pobrinuo i njegov sunarodnjak Vitor Belfort.

UFC-ov borac u srednjoj kategoriji nakon poraza u poluteškoj kategoriji od Jona Jonesa vratio se svojoj kategoriji te je ubilježio dvije atraktivne pobjede. Slavio je u borbama protiv Michaela Bispinga i Lukea Rockholda te smatra kako mu je to dovoljno da dobije novu priliku ući u oktogon s Andersonom.

No, čini se da je takav rasplet situacije malo vjerojatan, barem sudeći prema izjavama Dane Whitea koji smatra da ta borba ne zanima previše ni samog Andersona.

"Teško je razgovarati o revanšu Vitora i borca koji ga je totalno uništio u prvoj rundi. Radilo se o jednom od najboljih nokauta svih vremena. Anderson ima pravo kad kaže da ga je posramio, Vitor u toj borbi nije ni izgledao poput pravog borca. On sad traži nove borbe kojima bi se popeo još više. Ne kažem da je potpuno nemoguće da Vitor dobije novu priliku protiv Andersona, ali mislim da bi bilo jako teško nagovoriti ga da ponovno uđe u kavez s njime", reako je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI