Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Teška ozljeda Julianne Pene, pauza možda i dvije godine | Fight Site

Teška ozljeda Julianne Pene, pauza možda i dvije godine

UFC 30.01.2014 21:24h Autor:

Sam Sicilia, Julianna Pena i Michael Chiesa

Teška ozljeda zadesila je prvu žensku pobjednicu Ultimate Fightera. Julianna Pena je povrijedila koljeno a na treningu u svom kampu i mogla bi izbivati čak dvije godine.

Julianna Pena je doživjela tešku ozljedu trenirajući u svom "Sikjitsu kampu". Prema zadnjih informacijama stradali su gotovo svi ligamenti koljena, kao i meniskus i prve prognoze su da će izbivati dvije godine. Dana White je bio veoma ljutit, okrivio je Juliannin kamp te naveo kako treba promjenu dvorane.

Michael Chiesa, još jedan pobjednik Ultimate Fightera koji trenira u istoj dvorani se ogradio od svoje možebitne krivnje, kao i trener Rick Little koji je izjavio kako je Sikjitsu dvorana dala dva pobjednika The Ultimate Fightera. Ariel Helwani je pretpostavlja kako je do ozljede došlo jer je Pena u posljednje vrijeme trenirala i do tri puta dnevno i forsirala samu sebe do krajnjih granica.

Julianna se pripremala za borbu protiv Jessice Andrade, koja se trebala održati na UFC 171, no sada naravno od te borbe neće biti ništa. Velika šteta za talentiranu i atraktivnu (kako u borbi, tako i izgledom) Juliannu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI