Teixeira: Suci nisu trebali zaustaviti meč protiv Maldonada!

UFC 17.10.2012 08:37h Autor:

Maldonado VS Teixeira (foto: MMA Fighting)

UFC 153 pružio nam je zaista veliki broj odličnih mečeva. Među njih spada također okršaj Maldonada i Teixere, a potonji smatra da sudac nije trebao zaustaviti njihovu borbu.

Rio de Janeiro imao je priliku vidjeti jednu zaista brutalnu borbu. Mogli bismo čak otići toliko daleko i reći da se možda radilo čak i o anti-propagandi MMA kao sporta. Glover Teixeira zaista je pretukao svog protivnika Fabija Maldonada, koji se sam ponudio da uskoči kao zamjena umjesto ozlijeđenog Quintona Jacksona.

Liječnik je htio prekinuti meč već sredinom druge runde zbog brojnih primljenih udaraca u glavu, no Maldonado je inzistirao da se nastavi. Sudac je nakon isteka druge runde ipak odlučio prekinuti meč.

Teixeira smatra da to i nije bila naš najbolja odluka. "Borba je bila odlična. Znao sam da je Maldonado jako čvrst borac, ali iznenadio sam se da je pao onako rano u prvoj rundi. Iznenadilo me također i koliko je uspio udaraca primiti u parteru. Mislim da sudac nije trebao prekinuti borbu, ali teško je to reći. Vidio sam da je bio poprilično ozlijeđen, nekoliko puta su mu se i oči izokrenulo, ali cijelo vrijeme se ipak pokušavao braniti, pa očito nije bio odustao“, smatra Glover, koji se nada da će uskoro dobiti priliku ući u kavez s Rampageom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI