Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Teixeira stao uz Jonesa: Nije lijepo da to djeca gledaju, ali on je prvak i tako treba ostati! | Fight Site

Teixeira stao uz Jonesa: Nije lijepo da to djeca gledaju, ali on je prvak i tako treba ostati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2015 10:46h Autor:

Glover Teixeira

Čovjek koji je slovio kao ozbiljan kandidat za titulu UFC-ovog prvaka u poluteškoj kategoriji, a na koncu je uvjerljivo poražen od Jona Jonesa, Glover Teixeira, se oglasio povodom kokainskog skandala u kojem se našao aktualni prvak.

Teixeira, za razliku od nekih drugih boraca, ne smatra da bi se "Bonesu" trebala oduzeti titula. On misli da je Amerikanac toliko dobar da bi se i u tom slučaju vratio i ponovno je uzeo.

"Da vam budem iskren, ne podupirem tu ideju o oduzimanju titule. Jones je prvak. Ja sam poput onih starih gladijatora iz prošlosti, nije me briga jesi na nečemu ili ne. Ovo je igra u kojoj uništavaš ili si uništen. Briga me što je napravio, on je prvak", poručio je Brazilac i dodao:

"Da ga suspendirate na godinu dana, on će se vratiti i ponovno osvojiti titulu. Toliko je dobar. Jeste li vidjeli što je napravio Cormieru? I dalje će biti prvak. Prema mom mišljenju to ništa ne bi promijenilo. Vratio bi se i ostao najbolji."

No, Teixera se slaže da se radi o strašnoj stvari prije svega za samog sportaša koji bi trebao biti primjer…

"Ovo je naravno šokantno. Bio sam šokiran kada sam to čuo. Ovo je strašna stvar za sve koji su uključeni i nadam se da će mu biti bolje poslije liječenja. Vrijeme je da se izliječi od toga. Naravno, nije lijepo da djeca gledaju UFC, a da je prvak na kokainu. No, svatko pravi greške. On je čovjek i nema ga smisla sada razapinjati zbog ovoga", zaključio je bivši izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI