Teixeira: Spreman sam, čekam meč za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2013 09:42h Autor:

Glover Teixeira

Glover Teixeira definitivno se sve više nameće u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji, ali to ne čudi previše ako se uzme u obzir da nije poražen već punih sedam godina u svojoj MMA karijeri.

Trenutno iza sebe ima 21 pobjedu i svega dva poraza, a posljednji put nastupio je u svibnju kad je submissionom svladao Jamesa Te Hunu.

Iduću borbu odradit će početkom rujna na UFC on Fox Sports 1 #3 eventu protiv Ryana Badera, ali Glover se nešto malo manje zamara tim nastupom, a nešto ipak više mogućnošću da bude izazivač Jonu Jonesu.

On je tu svoju želju otkrio još prije dva mjeseca… "Ja ću biti najsretniji ako se što prije vratim opet u oktogon. Nije mi bitno s kime se borim. Ako imaju problema s pronalaskom protivnika za Jonesa, ja ću vrlo rado prihvatiti meč protiv njega", rekao je tada Brazilac, a mišljenje još uvijek nije promijenio.

"Postojala su možda razdoblja kad sam govorio da ne zaslužujem napasti titulu, ali to je bilo zbog moje skromnosti i jer sam relativno novi borac u UFC-u. No, vjerujem da imam sve što je potrebno kako bih se već danas borio s Jonesom. Ako se Gustafsson ozlijedi, nadam se da ipak neće, ja sam ovdje i čekam poziv", izjavio je Teixeira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI