Teixeira nije spreman, meč protiv Cirkunova odgođen

UFC 13.09.2017 10:48h Autor:

Teixeira vs. Cirkunov

Brazilac Glover Teixeira je zbog ozljede morao odgoditi svoj nastup protiv Mieshe Cirkunova koji je bio zkazan za UFC Fight Night 119 i 28. listopada u Brazilu. No, kako se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi, meč protiv Cirkunova je samo premješten na 16. prosinac i kanadski Winnipeg (UFC on FOX 26).

“To nije bila klasična ozljeda, nego sam nedavno operirao ruku. Doktor je rekao da postoji šansa da se borim u listopadu, a ja sam meč prihvatio jer mi je rečeno da će ruka biti dobro. Htio sam se boriti u Brazilu, pa sam malo požurio stvari. Moja ruka i dalje nije na 100 posto stoga je bolje da pričekam priredbu u prosincu”, izjavio je “contender” u poluteškoj kategoriji.

Teixeira se u 2017. borio već dva puta. Najprije je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Jareda Cannoniera u meču koji se odigrao u veljači. No tri mjeseca kasnije je nokautiran od strane Alexandera Gustafssona na priredbi u Švedskoj. I Cirkunov je poražen u posljednjem nastupu. Švicarac Volkan Oezdemir ga je nokautirao za samo 28 sekundi na istoj priredbi u Švedskoj gdje su se susreli Teixeira i Gustafsson.

S obzirom na micanje ovog dvoboja na prosinac, UFC Fight Night u Sao Paolu će sada dobiti novi “co-main event”. To će biti dvoboj između Demiana Maie i Colbyja Covingtona. U glavoj borbi večeri ćemo vidjeti povratak Lyota Machide, koji će u Octagon s Derekom Brunsonom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI