Teixeira: Ne brine me Jones, nokautirat ću ga

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.03.2014 18:46h Autor:

Glover Teixeira

Glover Teixeira je borac velikog samopouzdanja, što ne bi trebalo čuditi budući na njegov sjajan pobjednički niz. Tako je danas izjavio da ga ne zabrinjava Jon Jones i njegova vještina, tj. da je uvjeren da će ga nokautirati.

Najbolji brazilski borac u poluteškoj kategoriji, Glover Teixeira, svjestan je da mu je borba protiv Jonesa možda i "once in a lifetime" prilika, no spreman je uči u nju bez straha, štoviše uvjeren je da je bolji borac od prvaka i jednog od najpopularnijih boraca svijeta.

"Imam snagu kojom ga mogu srušiti. Uvjeren sam da će moje vještine prevladati ispred njegovih. Puno mi ljudi govori kako bih se trebao boriti protiv njega i upozorava me, no ne želim se time zamarati. On bi trebao biti taj koji će se brinuti, budući da ću ga nokautirati", rekao je izazivač svjetskog prvaka.

Glover već dugo čeka ovu priliku. Ova borba je prvotno bila najavljena za UFC 169, koji se održao 1. veljače, da bi bila prebačena prvo na UFC 170, pa UFC 171 i na kraju napokon dobila svoj konačni termin, UFC 172, koji će se 26. travnja održati u Baltimoreu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI