Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tecia Torres trebala bi postati prva izazivačica prvakinje Rose Namajunas | Fight Site

Tecia Torres trebala bi postati prva izazivačica prvakinje Rose Namajunas

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 19:43h Autor:

Tecia Torres

Kao što se moglo i očekivati, Joanna Jedrzejczyk neće se odmah boriti za povratak titule UFC-ove slamka kategorije u svoje vlasništvo. Nakon što je najavila kako će odmoriti neko vrijeme, UFC je počeo raditi na borbi za titulu između Rose Namajunas i Tecie Torres.

Njima bi to trebala biti već treća međusobna borba, nakon što je po jedna upisala pobjedu u njihova prva dva susreta. Torres je ovu priliku za napad na titulu potpuno zaslužila, u svojoj posljednjoj borbi savladavši Michelle Waterson, istu borkinju preko koje je i Namajunas došla do borbe za titulu, koju je na kraju osvojila. Bila joj je to treća pobjeda u nizu te ukupno deseta u karijeri, a jedini poraz joj je nanijela upravo Namajunas.

Namajunas je Torres savladala u njihovoj drugoj međusobnoj borbi, održanoj u travnju prošle godine. Namajunas je tada slavila jednoglasnom sudačkom odlukom, jednakom metodom kao što je Torres nju savladala u Invicti, u srpnju 2013. godine. Objema je to tada bila tek treće borba u karijeri. Torres je inače borkinja koja samo jednu pobjedu u karijeri nije ostvarila sudačkom odlukom, što zapravo čudi, budući da je riječ o borkinji koja preferira stand up. S druge strane, Torres je jedina protiv koje Namajunas nije slavila prekidom.

Kao event njihove borbe spominje je UFC 221, koji je 11. veljače održava u australskom Perthu. Već je ranije spominjano kako bi taj event, kojeg predvodi borba između Roberta Whittakera i Lukea Rockholda za titulu srednje kategorije, trebao dobiti još jednu borbu za UFC titulu na svoj program.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI