Tecia Torres: Paige se neće boriti za titulu, jer "tatica" Dana ne želi gledati kako umire

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2015 19:54h Autor:

Dana White i Paige VanZant

Jedina MMA borkinja koja je do sada savladala Paige VanZant, uvjerena je kako se nova UFC-ova mezimica neće tako skoro boriti za titulu prvakinje. A razlog zašto je to tako vidi u zabrinutosti "tatice" Dane Whitea.

Iako trenutno nije sigurno koji je idući korak za Paige VanZant, mnogi spominju da bi upravo ona mogla biti iduća protivnica prvakinje, Joanne Jedrzejczyk. Joanna je trenutno bez adekvatne protivnice, nakon što se Claudia Gadelha ozlijedila, a Joanne Calderwood doživjela poraz u svojoj posljednjoj borbi.

"Ako Paige dobije priliku boriti se za titulu, bila bi to jako suluda odluka. No, ne vjerujem da će se to dogoditi. Jednostavno, "tatica" Dana ne želi gledati kako umire u kavezu", rekla je Tecia Torres, članica iste divizije i djevojka koja je VanZant savladala prije dvije godine unutar Invicta organizacije. Tecia također ima pobjedu i nad Felice Herrig, koju je VanZant savladala prethodni vikend, a pro skor joj je 5-0.

Prokomentirala je i činjenicu da su VanZant i Herrig nastupile na glavnog programu "On Fox" eventa te svu pažnju koju su dobile. Priznala je malu dozu ljubomore: "Bila sam malo ljubomorna, moram to reći, no ja se borim u Mexico Cityu i uzbuđena sam zbog toga, no još ne znam na kojem ću se dijelu programa nalaziti. No, kompanija vjeruje da im je ovo način da promoviraju ovu diviziju, preko njihovog izgleda i sličnih stvari. Nije to loše, na kraju bih i ja mogla promovirati zbog toga."

VanZant ju je već ranije prozivala, u želji da joj se osveti za poraz, no Teciu to nije zanimalo. Ipak, nakon svog hypea te Paigeinog ugovora s Reebokom, promijenila je mišljenje.

"Da, borit ću se opet s njom i sve će biti kao i prvi puta. U potpunosti ću dominirati i pobijedit je. Mislim kako se ona trenutno jako dobro bori, no moj stil joj ne odgovara i to će presuditi borbu kad se ponovno sastanemo", rekla je Tecia na kraju.

Tecia Torres se bori u lipnju na UFC 188 eventu u Mexicu, a protivnica joj je Angela Hill.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI