Tecia Torres: Joanna nije nepobjediva, ali još će neko vrijeme biti na vrhu

UFC 06.10.2015 21:39h Autor:

Tecia Torres

Ako je vjerovati procjeni Tecie Torres, Joanna Jedrzejczyk trebala bi još neko vrijeme biti UFC-ova prvakinja. Torres ju smatra trenutno ispred svih ostalih djevojaka, no misli kako bi mogla naći način za savladati ju.

UFC-ova borkinja Tecia Torres spada među glavne kandidatkinje za jedan od idućih napada na titulu prvakinje u slamka kategoriji. No, njoj se ne žuri, dovoljno je mlada i ne želi takvu priliku prokockati dok još nije u potpunosti zadovoljna svojim umijećem.

"Mislim kako će moja borba za titulu sigurno doći u budućnosti, no ne žuri mi se, pustit ću da vrijeme odradi svoje. Želim napredovati i mislim kako još imam nekoliko stvari koje moram popraviti prije nego što budem spremna boriti se protiv Joanne Jedrzejczyk", rekla je Tecia.

Tecia ima velik respekt prema Joanni, no to je sigurno s razlogom. Apsolutno je razbila Carlu Esparzu, borkinju koja je Teciu izuzetno uvjerljivo savladala u Ultimate Fighteru.

"Veliki sam fan ovog sporta, pa sam isto tako i fan prvakinje Joanne i onoga što ona prikazuje u borbi. Mislim kako je fenomenalna i da će još neko vrijeme biti prvakinja. Realno je razmišljati kako će upravo ona biti ta s kojom ću se boriti kad dođem do prilike za naslov. No, iako je stvarno fenomenalna, nije nepobjediva, i kad dođe prilika, bit ću spremna savladati je", procijenila je svoje šanse, ali i šanse idućih djevojaka u redu za titulu.

Profesionalni skor Tecie Torres je 6-0, a u UFC-u je savladala Angelu Hill i Angelu Maganu te je jedina borkinja s pobjedom nad Paige VanZant. Njena iduća protivnica je Michelle Waterson, a borba će se održati na UFC 194 eventu, 12. prosinca u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI