Tecia Torres: Ja sam se trebala boriti protiv Joanne za titulu

UFC 13.06.2015 21:34h Autor:

Tecia Torres

Tecia Torres danas otvara glavni program UFC 188 eventa, borbom protiv Angele Hill. No, ona misli kako je njeno mjesto trebalo biti idući tjedan u Berlinu, u borbi za naslov UFC prvakinje u slamka kategoriji.

Iako na Ultimate Fighteru nije imala zadovoljavajuć nastup, Tecia Torres je u svom debiu ipak slavila, čime je Tiny Tornado došla do profesionalnog skora 5-0, uz sve pobjede odlukom. No, dok se na popisu nalaze imena kao što Felice Herrig, Rose Namajunas i Paige VanZant, jasno je kako Tecia ima izuzetno dobar portfolio.

Štoviše, misli kako je trebala dobiti više od ove borbe, no ima razloge i zašto se ponosi što nastupa u zemlji svojih roditelja, Meksiku. 

"Ne znam kako ću se osjećati, ali sigurno će biti leptirića u stomaku. Nastupam u Meksiku, na eventu koji predvodi Cain Velasquez i još k tome otvaram glavni program. Teško može bolje od toga" rekla je Tecia.

No, ipak može bolje, odnosno možda je baš ona mogla naći svoje mjesto idući tjedan u Berlinu, u borbi za naslov prvakinje, protiv Joanne Jedrzejczyk. No, tamo će nastupiti Jessica Penne.

"Mislim kako Jessica nije trebala dobiti tu priliku. Borba između mene i Joanne je ona koju fanovi žele vidjeti, no što je tu je. Ja trebam pobijediti Angelu Hill i tako napraviti korak bliže prema pojasu, koji mi je krajnji cilj", rekla je, a onda prognozirala borbu za naslov:

"Joanna će pobijediti Jessicu, jer je jednostavno bolja. No, ne mogu biti sigurna u nokaut, budući da je Jessica Penne ipak bolja na nogama od Carle Esparze, koju je Joannu nokautirala. Ako borba završi na podu, Penne je ima šanse završiti, no to je jako teško. Joanna će ovo održati u stand upu i obraniti naslov prvakinja."

Tecia će tako morati pričekati, a bit će zanimljivo vidjeti odluku UFC ukoliko pobijediti u današnjoj borbi.  U UFC je pristigla njena velika prijateljica te također članica American Top Teama, Jessica Agular, i sve vodi k tome kako će njena borba protiv Claudie Gadelhe donijeti iduću izazivačicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI