Tavares: Carmont ne zaslužuje biti u Top 10

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2014 14:02h Autor:

Brad Tavares

Iako pred sobom ima vrlo bitnu borbu protiv Lorenza Larkina, Brad Tavares se preko medija obrušio na jednog drugog borca, Francisa Carmonta, smatrajući da se on nezasluženo nalazi u poretku 10 najboljih UFC-ovih boraca srednje kategorije.

Tavares, koji smatra da ima kvalitetu za mjesto u Top 10 smatra da Carmont, unatoč nizu od šest UFC pobjeda, svoje mjesto u tom poretku nije zaslužio radi dvije kontroverzne pobjede: "Nije do mene da govorim o tome, no vjerujem da su i Larkin i Lawlor trebali odnijeti pobjedu u borbama s Carmonotom", rekao je Tavares, a mora se priznati da se i većina fanova slaže s njim. Nakon borbe protiv Lawlora veliki broj fanova je napao suce i njihovu odluku, a to se još više rasplamsalo nakon kontroverzne odluke koja je Lorenzu Larkinu, idućem Tavaresovom protivniku, donijela prvi poraz u karijeri.

Ipak, Tavares ovom izjavom nije htio pokazati manjak respekta prema svom idućem protivniku, znajući da prvo mora savladati njega ako želi dobiti priliku za borbu protiv Carmonta. O Larkinu je rekao: "On je sjajan udarač, i od svake svoje borbe želi napraviti atraktivan meč. Takav borac sam i ja i uvjeren sam da ćemo odraditi sjajan okršaj i da će publika uživati."

Borba između Tavaresa i Larkina je na rasporedu u srijedu u Atlanti, dok Carmonta čeka težak ispit protiv Rolanda Jacare Souze idući mjesec.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI