Tatsuya Kawajiri: U Prideu su jedino Japanci bili čisti! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2015 17:54h Autor:

Tatsuya Kawajiri

Japanac Tatsuya Kawajiri je najpoznatiji po mečevima koje je odradio u legendarnoj japanskoj promociji Pride. On tvrdi da su u Prideu, organizaciji koja nije kontrolirala što borci konzumiraju, jedino Japanci bili čisti.

Kawajiri se večeras bori protiv Dennisa Sivera na UFC Fight Nightu u Berlinu. U četvrtak se družio s predstavnicima sedme sile te je otkrio medijima da Japanci nikad nisu koristili zabranjene supstance.

"Japanci ne vole varati.", izjavio je Tatsuya, a prenosi Bloodyelbow. "Siguran sam da su Japanci u Prideu bili čisti. Ako mene pitate, oni koji su u Prideu koristili steroide i druge zabranjene stvari, ti nisu bili iz Japana. Odlično je što se UFC odlučio pozabaviti s varanjem u MMA-ju jer su se Japanci godinama mučili protiv dopingiranih boraca. Ovo će pomoći Japancima da postižu bolje rezultate. Nove mjere testiranja će stvoriti više prilika za moje sunarodnjake."

Kawajiri se u video intervjuu dotakao još nekih zanimljivih stvari, kao što su upotreba laktova, financijska razlika između UFC-a i Pridea i borbe protiv opasnog Sivera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI