Tate: Žao mi je što Cyborg nije jače udarila Maganu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2017 10:09h Autor:

Cris Cyborg

Umirovljena bivša UFC prvakinja Miesha Tate je ponovno stala u obranu svoje kolegice Cris Cyborg vezano uz incident i fizički obračun na UFC Retreat samitu od prije nekoliko dana. Podsjećamo da je Brazilka nakon verbalnog okršaja fizički nasrnula i udarila UFC-ovku Angelu Maganu što je rezultiralo velikim skandalom, ali i pravnim posljedicama za Cyborg koju najvjerojatnije čeka suđenje.

Tate je u razgovboru za MMAJunkie vrlo žestoko napala Maganu nazvavši je “velikim djetetom i nasilnicom” te je tako opravdala Brazilku i njezin fizički ispad.

“To je za mene bio sjajan dan. Mislim da je to što se dogodilo divno. Žao mi je što Cris nije jače udarila Angelu”, poručila je Tate i dodala svoje objašnjenje:

“Angela je nasilnica. Ona je kao dijete koje nikada nije odraslo i jednostavno nije ispravna. Smatram da bi ljudi koji preko društvenih mreža maltretiraju druge, trebali ozbiljnije za to odgovarati. Tako da mi se čini kako je dobila ono što je zaslužila. Ne krivim Cris niti malo za ono što se dogodilo. Nadam se da će pravni sustav sagledati čitavu stvar u cijelini, zato što je ova to zaslužila. Tako da sam u ovoj stvari na strani Cyborg do zadnjeg trenutka.”

Brazilka bi trebala nastupiti na UFC-u 214 29. srpnja u Anaheimu, a još uvijek se ne zna tko bi trebao stajati na drugoj Octagona. UFC za sada nije pokrenuo nikakve disciplinske korake protiv Cyborg, a još uvijek se čeka i reakcija državnog tužiteljstva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI