Tate: UFC s Rondom stavlja previše jaja u istu košaru!

UFC 11.12.2012 15:46h Autor:

Miesha Tate

Rondin gotovo nevjerojatan status u UFC-u posljednjih dana izaziva možda čak i malu ljubomoru među njezinim kolegicama, mnoge bi se vjerojatno voljele naći na njezinom mjestu i biti vlasnica prvog UFC-ovog pojasa u ženskoj bantam kategoriji.

Jedna od borkinja koja je odlučila otvoreno progovoriti o cijeloj situaciji, pa čak i malo kritizirati najbolju svjetsku MMA organizaciju je Miesha Tate, koja je još početkom ove godine bila prvakinja Strikeforcea, sve dok u kavez nije ušla upravo s Rousey.

"Mislim da malo previše jaja stavljaju u istu košaru. Što ako se dogodi da Ronda izgubi od Liz? Mislim da nije najpametnija odluka da se gotovo sve vrti samo oko Ronde, jer postoji još puno iznimno talentiranih borkinja. Ja se također smatram važnim dijelom stvaranja povijesti, a ona me pobijedila prvenstveno zahvaljujući mojoj neopreznosti, pa na neki način čak i tvrdoglavosti", smatra Tate.

U svojoj prilično bogatoj MMA karijeri, Miesha je ostvarila 13 pobjeda i svega je tri puta poražena, pa ne čudi što se i ona isto nada da će uhvatiti malo zvjezdane prašine ženske kategorije u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI