Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tate ne vjeruje Jonesu: Ili si čist ili nisi! | Fight Site

Tate ne vjeruje Jonesu: Ili si čist ili nisi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.09.2017 11:23h Autor:

Ilustracija

Bivša UFC prvakinja Miesha Tate je posljednja u nizu od UFC boraca (bivših) koji su odlučili “opaliti” po Jonu Jonesu radi novog pada na doping testu i novog skandala u koji je ovaj problematični borac upao.

Kako prenosi Bloddy Elbow, Tate smatra da Jones bez sumnje nije čist u čitavoj priči.

“Ili si čist ili nisi. Ne postoji siva zona u kontaktnim sportovima. Točka! Ako USADA kaže Miesha nemoj jesti zobene pahuljice u tjednu borbe. Pogodite što, neću ih jesti. To su pravila. Oni ih pišu kako bi sport bio čist i siguran, a mi ih moramo slijediti”, direktna je bila Tate.

Umirovljena borkinja tvrdi da je prilično jednostavno provjeriti s USADA-om bilo koji suplement koji želite koristiti. Ako želite biti sigurni da ćete ostati čisti i ako ne želite pasti na doping testu…

“Pravila su poznata unaprijed. USADA vam daje gomilu prospekata, tone informacija. Oni vam to sve jako olakšaju. Ako imate nekakvih pitanja, ako uzimate nešto što vam je doktor prepisao, imate telefonske brojeve, imate internet stranicu. Možete provjeriti sve što hoćete kod nekoliko ljudi i možete saznati smijete li nešto uzimati ili ne.”

“Ja sam sam tu mogućnost iskoristila mnogo puta. Samo radi toga da budem sigurna. I sama imam nekih hormonalnih problema pa sam uzimala prirodne svinjske hormone kao zamjenu, ali htjela sam provjeriti je li sve sigurno. Dobila sam dozvolu, dobila sam zeleno svjetlo prije nego što sam ih uzela. Sve što sam htjela uzimati sam poslala USADA-i kako bi ih odobrili i oni su bili sretni što sam ih pitala. Tako sam osigurala da neću slučajno uzeti nešto što ne smijem”, objašnjava bivša prvakinja i zaključuje:

“Ali ako slučajno voziš prebrzo, a policija te zaustavi i ti kažeš: ‘oprostite išao sam 40 kilometara na sat prebrzo, nisam znao’… tada si svejedno išao prebrzo. Točka! Ne možeš upotrebljavati neznanje kao ispriku. Ovaj sport mora biti 100 posto čist. Ne polu čist.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI