Tate: Izgubila sam vjeru u Jona Jonesa (AUDIO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2018 09:20h Autor:

Miesha Tate

Bivša UFC prvakinja, danas umirovljena Miesha Tate je u srijedu prokomentirala saslušanje Jonesa ispred Atletske komisije države Kalifornije u slučaju pada na doping testu uoči UFC-a 214. Jonesovo pojavljivanje ispred tijela Komisije, ali i zaključak prema kojem mu je oduzeta borilačka licenca i kažnjen je s 205 tisuća dolara su bili vijest dana u MMA svijetu.

Tate je samo jedna u nizu aktera iz MMA svijeta koja je prokomentirala prvo poluvrijeme ove utakmice. Naime, Jonesu sada slijedi saslušanje ispred USADA-e na kojem će se saznati koliko bi dugo trebao izbivati iz Octagona.

Bivša UFC prvakinja je razočarana Jonesom, a u razgovoru na Sirius XM radiju je izjavila:

“Stvar je u tome da mi u ovom trenutku više nije važno hoće li se vratiti ili ne. Izgubila sam i motivaciju i interes i vjeru u Jona Jonesa. Možda za tri ili četiri godine, ako dobije suspenziju USADA, ako se zaista promjeni, možda će to sve rezultirati da vrati dio izgubljene ostavštine. Ali u ovom trenutku me nije briga za njega. Stvarno me nije briga. Preboljela sam Jona Jonesa. Dosta mi ga je.”

Jones je i na saslušanju u Anaheimu pokazao koliko je neodgovoran i neoprezan. Odgovarajući na pitanja Komisije je priznao kako nikada nije pohađao anti-doping seminare koje za UFC borce organizira USADA. Dapače, dodao je da je njegov menadžerski tim fasificirao dokumentaciju vezanu za iste.

“Ne želim više slušati tu tužnu njegovu priču. Bilo mi ga je žao prvi put, drugi put sam se nekako solidarizirala s njim. Ali sada…Ako te netko prevari prvi put, to je njegova greška, ali ako te netko prevari drugi put, to je onda na tebi. Tri puta? Dajte molim vas. Što bi trebali čekati i četvrti put? Ja to ne mogu. Ja sam gotova s njim!”, dodala je žestoka Tate.

UFC veteranka se osvrnula na čitav niz pravnih problema s kojima se posljednjih godina suočio problematični borac. Od vožnje u pijanom stanju, preko korištenja kokaina i izazivanja prometne nesreće u kojoj je stradala trudna žena pa sve do padova na doping testovima.

“Nadam se da će ovo promijeniti Jona Jonesa, ali i da ne promijeni, meni više nije važno. Tako je kako je. Dok mi ne pokaže da se promijenio, potpuno sam zainteresirana. Mora učiniti puno više da bi me pridobio ponovno kao fana. Ne želim biti ponovno razočarana”, zaključuje Tate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI