Tate ili Rousey? Prvakinja jednu smatra “puno boljom” borkinjom od druge

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2017 15:24h Autor:

Tate, Nunes i Rousey

U razgovoru s FloCombat portalom, aktualna prvakinja u bantam kategoriji, Amanda Nunes, usporedila je svoje nastupe na UFC 200 i UFC 207 priredbi, a samim time i protivnice koje su je na njima dočekale.

Podsjetimo, Nunes je do pojasa stigla na jubilarnom eventu kada je u glavnoj borbi večeri ugušila Mieshu Tate i preuzela pojas prvakinje koji je zatim uspješno obranila na UFC-u 207 u demoliranju Ronde Rousey.

“Na UFC-u 207 sam bila toliko fokusirana da me ništa nije moglo zaustaviti u namjeri da ostvarim ono što sam namjeravala ostvariti. UFC 200 je također bio veliki event za mene. Bio je ogroman. Za mene je to bila ludnica i sve se promijenilo u tjednu borbe. Odjednom sam postala ‘main event’ i morala sam biti spremna. Za UFC 207 sam od početka znala kako ću biti u glavnoj borbi večeri pa sam i mentalno bila jača. Iskreno, kamp za Mieshu Tate je bio teži nego onaj za Rondu”, prokomentirala je Nunes svoja dva najveća nastupa pa usporedila dvije posljednje protivnice:

“Miesha Tate je bolja borkinja – puno bolja od Ronde Rousey, no njen je problem što ne može pobijediti Rondu, ali je jako teška protivnica. Ima sjajno hrvanje i igru na podu, a može i udarati. Taj kamp je bio puno teži. Što se tiče Ronde, znala sam kako ću je pobijediti i čak sam si uzela pauzu za vrijeme trening kampa”, otkrila je aktualna prvakinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI