Tate želi borbu protiv Correie, a Conor protiv Sivera

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2014 19:32h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate je izjavila kako bi za svoju iduću protivnicu voljela vidjeti Beth Correiu. Conor McGregor također ima novog protivnika u vidu, volio bi se sastati sa Dennisom Siverom.

Miesha Tate ima niz od dvije pobjede, protiv Liz Carmouche i Rin Nakai, no unatoč pobjedama, nije zadovoljna protivnicama, odnosno načinom na koji su se borile. Iz tog razloga, sad ima želju za iduću protivnicu: "Voljela bih se boriti protiv Bethe Correie, sviđa mi se njen stil, hrabra je i ne boji se uči u razmjenu. Isto tako, neporažena je i sigurno je zanimljiva protivnica. Prošle dvije borbe sam se sastala s djevojkama koje su me htjele rušiti i izbjegavale su borbi na nogama, zato sad želim jedan pravi 'fajt' s curom kojoj nije problem stajati i udarati."

Brazilka je brzo saznala za ovaj izazov te odgovorila: "Nikad nisam odbila borbu i spremna sam prihvatiti i ovo. Ja želim biti prvakinja, a da bih to postala moram prebiti sve te djevojke, tako da, što se mene tiče, može!"

Želju za novog protivnika ima i Conor McGregor. Nakon što je Irska nogometna reprezentacija uzela bod Njemačkoj, sjetio se Dennisa Sivera, kojem se obratio preko Twittera: "Dennis Siver, sredili smo vas pi***ce na domaćem terenu. A ja ću tebe, njemački patuljak, srediti gdje god je potrebno."

Conor želi još jednu borbu ove godine, a njemački borac, koji se vratio nakon suspenzije, bi mogao također biti željan nastupa. On protiv borbe nema ništa, a Conora je jednostavno nazvao irskim goblinom i jadnim thrash talkerom. Vidjet ćemo što će UFC reći na ovo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI