Tate će se boriti za pojas: "Želim pobijediti Rondu, a još više želim titulu"

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2015 18:47h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate je u sjajnoj borbi na sinoćnjem UFC on Fox 16 porazila Jessicu Eye jednoglasnom odlukom i dobit će priliku boriti se za naslov u bantam kategoriji. Nada se borbi protiv aktualne prvakinje Ronde Rousey koja brani pojas na UFC 190 sljedećeg vikenda protiv Bethe Correije.

Dana White potvrdio je nakon eventa da će Tate dobiti priliku za pojas nakon četvrte uzastopne pobjede, i već je unaprijed najavio okršaj s Rondom koja tek treba obraniti titulu.

"Moj veliki cilj je pobjeda protiv Ronde, ali još važnije mi je zlato. Želim nakon kraja karijere reći da sam bila UFC prvakinja. Nije važno kod koga je pojas", rekla je Miesha Tate.

"Osjećam se puno snažnije i moćnije. Osjećam da mogu napraviti sve što je potrebno, ne samo protiv Ronde nego bilo koga s kime se borim, a pogotovo Ronde jer se sada radujem toj borbi. Ona ne voli primati udarce, zato joj moram moći zadati snažne udarce", kaže Tate nakon pobjede protiv Eye.

"Razočarana sam što ju nisam dokrajčila, ali pobjeda je pobjeda. Ipak osjećam da sam napredovala, ali još ima prostora za napredak".

"Nije samo važna snaga udarca, nego i moć da takve udarce zadajem kroz sve tri runde. Ponekad udarate, a niste spremni za to i umorite se u prvoj rundi. Ti udarci oduzimaju jako puno energije. Sada, s novom snagom i pripremom osjećam da sam mogla jednako udarati u prvoj i u trećoj rundi", dodala je Tate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI