Tate: “Blagoslovljena sam što sam imala protivnicu kao što je Ronda Rousey”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 12:05h Autor:

Ronda Rousey i Miesha Tate

Bivše UFC-ove prvakinje ženske bantam kategorije Miesha Tate i Ronda Rousey nisu baš najbolje prijetaljice. Dva puta su se međusobno borile, jednom u Strikeforcu, drugi puta u UFC-u. Obje borbe su završile identično, Rondinim ‘armbarima’. Prije, za vrijeme i tokom njihovih borbi uvijek se osjećao veliki animozitet između dvije suparnice.

Tate se sada službeno umirovila dok je Ronda u neslužbenoj mirovini. U intervjuu kojeg je Tate dala za ‘MMAjunkie’, otkriva kako taj njihov odnos i nije bio samo negativan.

“Kada pogledam unazad, mislim da je to bila dobra stvar između nas dvije. Blagoslovljena sam što sam imala protivnicu kao što je Ronda. Upotpunjavale smo se nekako, ona sama nije bila dovoljna i ja sama nisam bila dovoljna. Naša borba u Strikeforcu je natjerala Whitea i Fertittu da naprave žensku diviziju u UFC-u. Borba je bila jako kompetitivna, ona bi me uhvatila u polugu a ja bi se izvukla i uzela joj leđa. Čak i kad mi je uhvatila ‘armbar’ odbila sam tapkati, pustila sam da mi doslovno slomi ruku. To je bila moja odluka. Mislim da je zbog naših borbi i svega što se događalo oko toga ženska divizija danas tu gdje je”, kazala je Tate.

Ako bi se Tate ikada vraćala iz mirovine, samo je jedna borba koju bi prihvatila, a ta je trilogija protiv Ronde Rousey.

“Tu treću borbu sam jako željela i htjela da se dogodi, ali nije. Čisto sumnjam da će ikada doći do te borbe. Znam da je zaručena za Travisa Brownea i želi zasnovati obitelj. Tko zna hoće li se ikad vratiti, a i ja definitivno nemam želju vratiti se. Nas dvije smo potpuno različite osobe i sumnjam da ćemo se ikada slagati. I to je u redu, ne mora ti se svatko sviđati. Ne volim Rondu kao osobu ali ju iznimno poštujem kao sportašicu. Ne vjerujem kako ćete nas uskoro vidjeti da pijemo kavu zajedno, ali da su okolnosti bile drugačije, da smo trenirale zajedno ili nešto takvo tko zna. No, sada je kasno za takvo nešto”, zaključila je svoj intervju Miesha Tate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI