Talentirana Poljakinja originalno prozvala Paige VanZant

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.02.2018 00:10h Autor:

Aga Niedzwiedz i Paige VanZant

Paige VanZant odmara se nakon prošle borbe i ozljede koju je u njoj doživjela, no svakako je zanimljiva potencijalna protivnica mnogim borkinjama. Jedna od tih je i Agnieszka Niedzwiedz, jedna od najtalentiranijih svjetskih borkinja, koja ju je prozvala na vrlo originalan način.

22-godišnja Poljakinja svoju je prošlo borbu imala u prosincu, kada je napala Invicta titulu muha kategorije. Ipak, iskusna Jennifer Maia bila je previše za nju, savladala ju je odlukom nakon pet rundi vrlo dobre borbe i time joj je nanijela prvi poraz u karijeri, koji je došao nakon deset pobjeda. Ta joj borba nije spustila moral, nego je počela gledati prema UFC-u, gdje kvalitetom sigurno ima mjesta.

Ima i idealnu protivnicu za sebe, a to je Paige VanZant, čiji je debi u muha kategoriji završio porazom, nakon što je vrlo rano slomila ruku te nije mogla parirati Jessici Rose Clark. Paige je godinu dana starija od spomenute Poljakinje, koja ju je odlučila na vrlo originalan način prozvati putem društvenih mreža.

“Mislim kako bi se Paige VanZant trebala iduće boriti protiv neke djevojke gdje će biti favorit. To bi bila neka djevojka mlađa od nje, bez UFC iskustva i da dolazi iza poraza te da ima podjednak broj profesionalnih borbi kao ona. Čak i znam jednu takvu”, napisala je Aga, čime je odmah dobila mnoštvo pozitivnih komentara svojih fanova, koji bi voljeli da u UFC-u debitira upravo borbom protiv Paige.

Trenutno se ne zna u kakvom je stanju ugovor Niedzwiedz s Invictom, no poznato je da UFC ionako iz te promocije može povući borkinje kada god poželi. Posebno ako su one talentirane kao što je to ova mlada borkinja, koja jednostavno ima sve što je potrebno za uspjeh. I toliko godina i prostora za napredak ispred sebe.

VanZant na ovaj izazov još uvijek nije odgovorila, ali bilo bi zanimljivo vidjeti kako ona razmišlja o ovom potencijalnom dvoboju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI