Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Takanori Gomi se ne predaje, natuknuo možebitni nastup u Rizinu | Fight Site

Takanori Gomi se ne predaje, natuknuo možebitni nastup u Rizinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2017 18:14h Autor:

Takanori Gomi

Iako je nakon posljednjeg nastupa postalo očito kako Takanori Gomi više neće nastupati u UFC-ovom oktogonu, legendarni japanski borac se ne predaje. Sve se čini kako je vrlo blizu nastupa na Rizinovom novogodišnjem eventu.

39-godišnjeg Gomija (35-14) se s razlogom može zvati legendom ovog sporta, zbog svih njegovih postignuća u zlatno doba Pridea, čiji je bio prvak lake kategorije, a svakako vrijedi spomenuti i sedam godina koje je proveo u UFC-u (skor 4-9). Ipak, to razdoblje za njega nije dobro završilo, nakon čak pet poraza u nizu, i to svih pet prekidom u prvoj rundi.

Legendi su mnogi već ranije savjetovali umirovljenje, a to se i očekivalo nakon posljednje dvije borbe, u kojima je izgleda kao odavno potrošeni veteran bez ikakve šanse za borbu protiv iole kvalitetnijeg i motiviranijeg borca. No, iako u kavezu izgleda kao da je motivaciju za borbu odavno iščeznula iz njega, čini se da Gomi i dalje ima motivaciju za ugovoriti nove nastupa. Barem se tako može zaključiti iz njegove objave na društvenim mrežama.

Gomi je objavio svoju fotografiju iz vremena dok se borio u Pride uz komentar: “Uskoro povratak u japanski ring”, gdje je još dodao hashtag “#newyearseve”, čime se da zaključiti kako bi u pitanju bio Rizinov novogodišnji event. Koliko je ta Gomijeva odluka pametna i smislena, saznati ćemo kad odradi tu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI