Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Taisumov nakon velike pobjede u Moskvi najavio kraj karijere, ako ne dobije američku vizu! | Fight Site

Taisumov nakon velike pobjede u Moskvi najavio kraj karijere, ako ne dobije američku vizu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.09.2018 12:06h Autor:

Mairbek Taisumov

Rus Mairbek Taisumov je i proteklog vikenda na Fight Night priredbi u Moskvi pokazao o kakvom se borcu radi. Nastavio je svoj niz pobjeda i impresivnih prestava unutar Octagona protiv Amerikanca Desmonda Greena.

Nakon sjajnog nastupa i nove pobjede, Taisumov je odlučio podsjetiti na problem koji ga prati od kada je stigao u elitnu promociju. Taj isti problem mu nedopušta da se popne na sam vrh lake divizije UFC-a, a radi se o – nemogućnosti da dobije američku vizu.

Prije samo nekoliko dana, uoči nastupa u Moskvi je izjavio:

“Uvijek je problem viza. Moji odvjetnici su mi govorili da ću za dva tjedna dobiti vizu. Ali i dalje čekam. Obećali su mi da ću dobiti taj papir, ali ništa se ne događa. Ne znam koji je problem.”

“Ja nisam kriminalac, nisam napravio ništa pogrešno. Ja sam samo sportaš. Čitav život sam uložio u sport, a sada zbog komada papira se ne mogu boriti protiv najboljih boraca u najboljoj promociji. Ovo je trenutačna situacija, ali nadam se da će se riješiti vrlo brzo i da ću dobiti vizu. Nisam izgubio zadnju nadu.”

“Nisam kriminalac, pustite me u SAD!”

S obzirom na uspješan nastup u Moskvi, Taisumov je osjetio  da je pravi trenutka da ponovi svoje molbe i, dapače, ubaci u brzinu više. Sada je zaproijetio prekidom karijere UFC-u, ukoliko mu ne riješe vizu!

“Želim biti prvak! To je razlog zbog kojeg sam u UFC-u i zašto se borim. Trebam taj pojas. To je jedina stvar koju želim. To je to! Ako ne mogu dobiti vizu, možda ću se prestati boriti. Trebam vizu, da bih došao u SAD i da bih mogao osvojiti taj pojas. Ako ne dobijem vizu, ne mogu se boriti u najboljoj organizaciji za taj pojas. A onda se ne želim više niti boriti. Ne želim se boriti negdje drugdje, želim samo postati UFC prvak”, jasan i odlučan je ovaj sjajni ruski borac.

Taisumov je odredio i sljedećeg protivnika. To je “top contender” u lakoj diviziji Kevin Lee.

“Želim se sada boriti protiv Kevina Leeja. Kevin Lee bi htio biti Conor. Ej Kevin, bori se protiv mene. Rekao si mnogo loših stvari o Rusiji. Ja sam Rus. Ja sam Čečen. Ajmo odraditi meč, nemoj previše pričati. Idemo se boriti”, zaključio je Taisumov.

Jednoglasna pobjeda protiv Greena je označila šesto slavlje u nizu i sedmo ukupno za Talisumova od kada je stigao u elitnu promociju. Jedini poraz je pretrpio od Prazeresa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI