Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Taisumov iskoristio Donalda Trumpa da prozove cijelu svoju diviziju (FOTO) | Fight Site

Taisumov iskoristio Donalda Trumpa da prozove cijelu svoju diviziju (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2017 22:26h Autor:

Mairbek Taisumov

Mairbek Taisumov s razlogom je jedan od najopasnijih boraca lake divizije UFC-a, a ujedno i borac koji trenutno nema ugovorenu iduću borbu. Ako ćemo zaključiti po njegovoj današnjoj Instagram objavi, on smatra da je to tako jer ga se potencijalni protivnici boje.

Nakon pet UFC pobjeda u nizu, gdje su sve bile nokautom u prvoj ili drugoj rundi, Taisumov (26-5, 6-1 UFC, 16 KO, 9 SUB) trenutno nema ugovorenu iduću borbu, iako je odmah nakon pobjede u posljednjoj borbi rekao da je spreman odmah prihvatiti iduću. To je bilo početkom rujna, a tada je ovaj čečenski borac napokon ušao i na ranking, gdje je trenutno plasiran na 15. mjestu kategorije.

No, protivnika još uvijek nema, a gledajući na njegov rezime, to bi trebao biti netko od boraca plasiranih ispred njega, odnosno treba mu borba s tendencijom dodatnom napretka prema vrhu. Veliki broj takvih je zauzet, no jedan dio je slobodan i spreman ugovoriti novu borbu, no Taisumovu takve još uvijek nema. To sve ga je vjerojatno motiviralo za njegovu današnju objavu na Instagramu i Twitteru.

Kao što možete vidjeti na slici ispod teksta, na slici se nalazi zid. Iza zida se skrivaju svi borci iz vrha UFC-ove lake divizije, ali i predsjednik SAD-a, Donald Trump. To je ujedno i aluzija na dosadašnje Mairbekove probleme s dobivanjem vize za SAD, zbog čega nije uspio nastupiti niti na jednom eventu u domovini UFC-a, a trenutno nije sigurno hoće li se tako nešto dogoditi. Ispod slike je napisao:

“Pogledajte njihova preplašena lica kad me vide. Skrivaju se iza zida koji je njihov predsjednik izgradio da bi ih zaštitio. No, bili vi spremni ili ne, ja dolazim!”

Velika je šteta da se tako nešto događa jednom tako sjajnom borcu kao što je Taisumov, borcu koji svakako zaslužuje iskušati se protiv nekoga iz samog vrha. Nadamo se kako će uskoro uspjeti preskočiti te prepreke, jer ovo je borac koji treba vrhu divizije, kvalitetan, atraktivan i ubojit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI