Taisumov i Magomedsharipov odnijeli bonuse, dvometrašima borba večeri (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2017 11:28h Autor:

Zabit Magomedsharipov

Najbolje izvedbe Fight Nighta u Rotterdamu, nagrađene bonusom, pripadaju Mairbeku Taisumovu i Zabitu Magomedsharipovu, dok su bonus za najbolju borbu dobili sudionici glavnog okršaja večeri.

Veliki broj razornih udaraca koji su si međusobno nanijeli Alexander Volkov i Stefan Struve svakako je zaslužio dodatnu zaradu, tako da je njihova borba zasluženo odnijela naziv borbe večeri, na žalost Darrena Tilla i Bojana Veličkovića, čija je borba taj naziv držala sve dok ova dva dvometraša nisu ušla u kavez. 50.000 dolara svakome, Volkovu po prvi put u njegovoj UFC karijeri, dok je Struveu ovo sedmi bonus, a tek po drugi put za borbu večeri.

Mairbek Taisumov je bonus zavrijedio svojim prekrasnim nokautom, a zaradu u debiju je upisao i Zabit Magomedsharipov. Ovaj borac mogao bi zapravo biti nova senzacija s Kavkaza, budući da je jednostavno oduševio svojim stilom borbe. Bilo je tu atraktivnih udaraca i tehnika, a iako sam završetak borbe nije bio previše impresivan, odnosno u pitanju je bilo gušenje, sve što je napravio prije toga mu je donijelo 50.000 dodatnih razloga za slavlje i zadovoljstvo UFC debijem.

Objavu dijeli UFC_Area (@ufc_area)

Objavu dijeli BM.551 (@bm.551)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI