T.J. Grant: Nisam zaključio karijeru, ali imam druge prioritete u životu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 11:33h Autor:

T.J. Grant

T.J. Grant se posljednji put borio još u svibnju 2013. kad je u eliminacijskoj borbi za naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji svladao Graya Maynarda. No, u borbu za naslov na kraju ipak nije ušao, a razlog je bila ozljeda.

Na UFC-u 164 T.J. Grant je trebao napasti naslov koji je u tom trenutku držao Benson Hendersona. Ozljeda ga je u tome zaustavila, a priliku je dobio i iskoristio Anthony Pettis. Nakon toga otpala je mogućnost i borbe s Pettisom pa je tako Grant danas već dvije i pol godine neaktivan te ima neke druge životne prioritete. Nedavno je po drugi put postao otac, potpuno je posvećen obitelji i povratak borbama mu nije na prvom mjestu.

"Tko zna? Neću reći da je moja karijera završila, ali u ovom trenutku prvenstvena mi je briga obitelj.", izjavio je Grant za The MMA Hour.

"Bilo je dobro u UFC-u. Neću reći da sam zaradio mnogo novca, ali bio sam u mogućnosti kupiti kuću. No, ovaj mi je sport donio ozljede te sam se odlučio vratiti na posao. Nisam odbacio mogućnost da se ponovo borim, ali sam shvatio da to zahtjeva novčana sredstva za pripreme te promjenu života. Trenutno to nije ono što želim zbog dvoje male djece. Ne zam što će biti u budućnosti. Još uvijek osjećam da se volim natjecati te da u meni još uvijek ima vatre. Volim borilačke sportove i volim se natjecati, ali još nisam o tome razmišljao."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI