Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
T.J. Grant: Mogao bih se boriti sutra, ali ne znam koliko je to pametno | Fight Site

T.J. Grant: Mogao bih se boriti sutra, ali ne znam koliko je to pametno

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2014 20:57h Autor:

TJ Grant

Iako je počeo s potpunim treninzima, T.J. Grant nije siguran kad bi se mogao vratiti borbama unutar UFC-a. Kaže da je spreman boriti se već sutra, no da treba vremena, posebno nakon pauze kakvu je on imao.

Kanadski MMA borac, član UFC-ove lake kategorije i prošlogodišnji prvi izazivač prvaka, nije nastupio gotovo 16 mjeseca. Upravo mu je borba za titulu trebala biti iduća, kad je uslijedila serija ozljeda, operacija i dugog oporavka. T.J. sad trenira, no još nije siguran kad bi mogla uslijedila i prva borba.

"Teško je. Cijela godina je bila teška, no kao profesionalni borac moraš biti spreman na takve stvari. Optimističan sam i idem naprijed i vjerujem kako dolaze bolja vremena", rekao je, a onda i dodao nešto o svom povratku u UFC-ov kavez: "Ja bih se mogao boriti sutra, no ne znam koliko bi to bilo pametno, gledajući sa zdravstvene strane. Fizički sam spreman, radim sve kao što sam radio prije, ali moj mozak još nije na potrebnoj razini i tek kad budem siguran da nemam mentalnu kočnicu, vratit ću se. Znam da se mogu boriti, no planiram tu odluku donijeti smisleno i pametno."

Ozljeda se dogodila u najgorem mogućem trenutku, kad se priprema za borbu za titulu prvaka, koju je zaslužio nizom od pet uzastopnih pobjeda, odnosno otkad se spustio u laku kategoriju skor mu je 5-0. No, realan je da su se u međuvremenu stvari promijenile: "U ovom trenutku, znam da nije realno tražiti borbu za naslov. Toliko je momaka koji su u međuvremenu napravili sjajne stvari i ja nemam pravo doći nakon tolike pauze i biti na istom kao i oni. Prihvatio sam to, no vjerujem u sebe. Ja još uvijek imam niz od pet pobjeda, posljednja dva protivnika sam nokautirao i siguran sam da ću brzo dokazati da sam još uvijek ovdje."

Na kraju je još dodao nešto o datumu povratka: "Planiranog datuma nema. Radim s visokom intenzitetom i tijelo mi je u dobrom stanju, jedino još nisam počeo sa sparinzima. Radim ono što mogu, uz uvjet da se ne udaljim previše od ovog sporta. Ono što moram je čekati da mi se sve posloži te održavati svoje tijelo u formi. To je ono što radim."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI