Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
T.J. Dillashaw: UFC me angažirao da ubijem muha kategoriju | Fight Site

T.J. Dillashaw: UFC me angažirao da ubijem muha kategoriju

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2018 10:08h Autor:

TJ Dillashaw

T.J. Dillashaw tvrdi kako mu je UFC dao priliku napasti pojas muha kategorije s ciljem da ga ovaj osvoji, što bi im zapravo olakšale gašenje divizije.

Prvi UFC PPV event u 2019. godini predvoditi će napad T.J. Dillashawa na njegov drugi UFC pojas. To bi bio onaj muha kategorije, kojeg će Henry Cejudo braniti po prvi put. Budući da se posljednjih dana glasno priča o gašenju te kategorije, mnoge je začudilo što će se ovaj “superfight” održati u njoj, a ne u bantamu, gdje je Dillashaw prvak. No, on je objasnio kakva je zapravo situacija.

“UFC se želi riješiti te divizije pa su me angažirali da se spustim i zatvorim ju tako što ću im oduzeti pojas. Ovo je za mene situacija u kojoj svakako dobivam. Plaćaju me ogromne novce da ubijem diviziju i uzmem svoj drugi pojas”, rekao je T.J. u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Tvrdi kako je osvajanje tog pojasa samo jedan korak prema potvrđivanju njegove kvalitete, za koju smatra da u ovom trenutku nema konkurencije te to misli 26. siječnja i potvrditi.

“Sada je sve na tome da nastavim graditi svoju ostavštinu, uvjeren sam da sam ovog trenutka najbolji borac na planeti. Gledajući kako trenutno izgledam i što radim, svima ću to uspjeti i dokazati. Za početak time što ću držati pojas u dvije različite divizije”, objasnio je.

T.J. je pojas bantam kategorije u svoje vlasništvo vratio u studenom prošle godine, nokautiravši Codya Garbrandta, a to je isto napravio i ovog ljeta, kada ga je obranio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI