T.J. Dillashaw je “vjerojatno” idući protivnik prvaku Garbrandtu

UFC 31.12.2016 15:45h Autor:

Cody Garbrandt & T.J. Dillashaw

Prije nego što je Cody Garbrandt detronizirao bantam prvaka Dominicka Cruza u sunaslovnoj borbi UFC-a 207, bivši prvak koji je naslov izgubio od Cruza, T.J. Dillashaw, upisao je protv Johna Linekera još jednu važnu pobjedu kojom je potvrdio da stvarno zaslužuje novu borbu za naslov.

Po svršetku priredbe u Las Vegasu predsjednik UFC-a, Dana White, rekao je što je iduće za vrh bantam divizije i potvrdio da će Dillashaw vjerojatno idući napasti pojas.

“T.J. Dillashaw je rekao da ako ne dobiju iduću borbu za naslov da je sve ovo namješteno. I zato mislim da ću dati revanš Dominicku Cruzu (smijeh) samo da pokažem kako je upravu”, našalio se White u studiju Fox Sportsa.

“Ne, slušajte. Dillashaw je noćas…Lineker je čvrst borac. Ako pogledate Linekerevu borbu s Dodsonom, mislim, išao je na Dodsona čitavo vrijeme. Ali nije se usudio tako ići na Dillashawa jer ga je ovaj rušio s lakoćom. Zbog rušenja se zatvorio i nije htio bacati udarce, ili ganjati, kao u borbi s Dodsonom. I Dillashaw je učinio da sve izgleda kao lagan posao protiv strašnog tipa koji vas može nokautirati u bilo kojem trenutku.

Dillahaw iznosi totalne teorije zavjere i priča šašave stvari. Ali da, on je vjerojatno idući na redu.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI