Sylvia ne odustaje od povratka u UFC: Frustrira me što bih mogao pobijediti većinu boraca

UFC 24.02.2012 10:00h Autor:

Tim Sylvia

Bivši UFC prvak, Tim Sylvia, ne odustaje od svoje kampanje koja bi mu trebala donijeti povratak u UFC.

Ovaj gorostas je posljednjih dana snimio nekoliko kratkih video priloga u kojima se obraća svojim fanovima, ali i indirektno moli čelnike UFC-a da mu daju novu šansu u promociji gdje je nekoć bio šampion.

“Danas u UFC-u vidim mnogo momaka za koje sam siguran da bih ih mogao pobijediti. To me frustrira. Ja se u isto vrijeme borim na manjim priredbama, a ti dečki u UFC-u misle da su veliki i jaku. Frustrirajuća je to što znam da bih ih sve mogao nokautirati”, smatra Sylvia i dodaje:

“Dana pokušava politički gledati na stvari i pumpa svoju tešku kategoriju. Tri borca koja su sada u diviziji, bila su tamo i onda kada sam ja bio prvak. Cheick, Mir i Nogueira. Kako je onda moguće da je divizija tada bila slaba, a sada je jaka. Arlovskog, mene i Randyja više nema, no tu su Dos Santos, Alistair I Cain. Sada su tu i Rothwell i Vera koje sam pobjeđivao.”

Kada je u pitanju budućnost “Manijaka”, onda je ona vezana uz Dream i ProElite.

“Imam nekakav dogovor s Dreamom i ProEliteom i siguran sam da će nešto iskrsnuti u narednih mjesec ili dva. Ne mogu otkrikti ništa trenutačno, no vjerujem da ću se ponovno boriti u travnju”, zaključuje Sylvia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI